Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

torsdag 22. april 2010

Østerelva-Kamøyvær t/r

I dag var jeg litt grinete, for det har vært fint vær hele dagen, og jeg hadde ikke mulighet til å komme meg ut. Men så ble vi tidlig ferdig på kurs, og da var det rett hjem for å skifte! Sørlig vind i dag, så jeg la ut fra Østerelva, retning Skibsfjordneset.

Gressholmen.

Vi var jo i samme område sist lørdag, men i dag var det rolig sjø, og dessuten fjærasjø. Derfor var det et litt anderledes landskap å se på i dag. Ørna var på plass i dag også, men den er ikke særlig lett å fotografere...

"Snaget" på Kamøya. Ikke helt i vater:-)

Siden været var på min side, bestemte jeg meg for å padle til Kamøyvær. Jeg snudde i Vassvika, og på tilbaketuren fant jeg meg ei 10 meters fjæra mellom bergene. Her stoppet jeg for sjokoladepause.

Finslipt berg.

Jeg brukte ca en time på å padle tilbake, og det mest plagsomme på turen var å ha sola rett imot fra Skibsfjordneset og inn til Østerelva. Da vet man at man ikke har det så ille.......

3 kommentarer:

 1. Det e liksom du ture dæ:-)))
  Søndag e æ hjæmme da blir det turing, roilling og toilling på mæ også.
  Da kommer æ til å ha det som kongen i ægget.

  SvarSlett
 2. Det e rart med det, den horisonten e slett ikke i vater bestandig... ;) Har merka det hos meg og.

  SvarSlett
 3. Det blir ekstra ille no for tia, for æ må ta bilda med mobilen, og da ser æ ikke skjermen. Håpe å ha nytt kamera på plass til helga.

  SvarSlett