Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

onsdag 28. april 2010

Ei kjempeuka værmessig.......

Friuka går ubønnhørlig mot slutten, og det har slått til med sne, sludd og variasjoner over temaet "Stiv kuling". Denne uka skulle egentlig brukes til å utforske områdene rundt Reinøya i Porsanger, men verdien av en sånn tur i snefokk er jo begrenset. Trøsten er at godværet kommer tilbake på fredag (når vakthelga mi begynner). Man blir visst ekstra værsyk når man er kajakkeier?

I dag dukket iallfall kameraet mitt opp i posten:-) Olympus Tough 3000. Ikke noe avansert, men det er vanntett inntil 3m, og bør holde til mitt bruk.

Mitt nye kamera.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar