Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

søndag 4. april 2010

Falkebergbukta 1.påskedag

I dag skulle vi jo ha padlefri, fordi......ja, det har jeg egentlig glemt. Det virket rimelig idiotisk når man så på været i ettermiddag, iallfall. Jeg ringte Lars Eirik, og fikk inntrykk av at han satt og sturet med nesa mot stuevinduet. Han har nemlig havutsikt, han også. Vi dro til Selvågen og satte ut båtene!

Lars leder an ut mot Kamøyfjorden.

Vi padlet ut til Falkebergbukta, og videre utover retning Helnes. Været var helt utrolig, og jeg hadde ikke veldig lyst å snu. Det ble imidlertid mørkt akkurat når vi kom på land, så det var vel like greit å avslutte.

Nordover!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar