Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

onsdag 1. juni 2011

En tur for abstinensen.....

Jo mer man padler, jo mer vil man padle. Overtid på jobb og langhelg med teknikkurs i Tromsø gjorde at jeg ikke har padlet egen båt siden forrige tirsdag. Da jeg kom hjem i går kveld kastet jeg bagen i gangen, kom meg i tørrdrakten, og dro på tur med Tjoli. Vi padlet en kveldstur i Skibsfjorden, fra Østerelva til Finnvikneset. På vei ut møtte vi Olaf. Han er ivrig på kajakkfronten i år, og det er bra! Lars kommer også hjem i dag, så det blir sikkert bra med turer framover.

Tjoli
Finnvikskjæret

Et par ruller ble det også, men det lugger litt i skuldra nå, så jeg tror jeg skal ha en rullefri uke. Mulig man må trene litt vekter igjen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar