Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

tirsdag 11. mai 2010

Laukvika.

Knallvær i dag også, og Ailin, Lars og jeg måtte ut en tur. I dag ble målet Laukvika.

Steinkaia i Laukvika

I likhet med Opnan, der jeg var i går, har Laukvika også vært bebodd en gang i verden. Det står igjen en imponerende steinkai som bevis på det.

Kaffepause

På hjemturen traff vi på en oter med dagens krabbefangst, fire-fem ørner, og ellers det vanlige fuglelivet i fjæra. Med blikkstille hav og sol, ble det en over gjennomsnitts bra tur:-)

Måtte prøve rulla med Artisanen, men det må nok trenes mer før den sitter. Romanyen er enklere å hanskes med, og jeg tror jeg skal øve mer med den for å få teknikken inn. Artisanen har dessuten for liten cockpit til at jeg klarer cowboy-entring. Artisanen er i det hele tatt en mer krevende båt. Håper jeg mestrer den snart.

1 kommentar:

  1. Du e jo ætterhvært blitt en ræsar med "Wet exit"
    fra Artisanen:-)))

    SvarSlett