Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

lørdag 15. mai 2010

Kirkeporten.

Torsdag 13.mai var jeg og Lars Eirik på tur ved Kirkeporten. Vi ble overrasket over hva Vestfjorden har å by på av landskap. Kirkeporten kjenner vi fra før, og det er et populært turmål på øya. Det er tatt mange tusen bilder med det obligatoriske motivet Kirkeporten/Nordkapphornet. Vi kunne ikke være dårligere enn andre turister:

Lars i Kirkeporten

Jeg og Lars har etterhvert hatt endel turer sammen, men jeg kan ikke huske at det har vært så stille fra den kanten før. Det er liksom ikke noe å si når man padler rundt i et postkort. Magerøya er uslåelig under slike forhold.

Vestfjorden og Nordkapp

Denne turen seiler opp på favorittlista....... Takk for selskapet, Isaksen!

1 kommentar:

  1. Sjøl takk. Den turen va en høydare.
    Det fine va at vi kunne nyte postkortet
    uten den evigvarandes sangen din:-)))

    SvarSlett