Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

søndag 31. juli 2011

Hjemtur.

Det ble en satt en ny røyerekord på vei ut av Woodfjorden. Denne var på 3,5kg

Så var det retur til Ny-Ålesund. Nattevakta gikk i motvind fra alle kanter, og det ble endel sjø på vestsiden. Vi kom til Ny-Ålesund like etter kl 1200 på onsdag, og fikk beskjed om at Isfjorden og Forlandssundet var blokkert av is. Det var altså ikke mulig å seile til Longyearbyen. Jeg hadde fly fra Longyearbyen til Alta på fredagen, og klarte å få meg en plass på torsdagsflyet fra Ny-Ålesund. Til vår store overraskelse var Mellageret åpent på onsdager også! Det ble selvfølgelig en ny pubrunde med lokalbefolkningen.

Påstigning, Ny-Ålesund
Longyearbyen

Tilbake i "Hovedstaden" ble jeg innkvartert hos Bjørn Valle. Det ble en artig kveld i Longyearbyen, før det bar tilbake til fastlandet og virkeligheten. Hodet var fullt av røyefiske, båtliv, gode middager, artige mennesker, og helt rå natur. Min aller beste ferie........

1 kommentar:

  1. Ser ut til at du har hatt ein kanonferie! Fine bilde og kongehumor... Veldig bra at du deler opplevinga altså!!!

    SvarSlett