Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

fredag 6. mai 2011

En liten samling....

Torsdag var det klart for padling i regi av Nordkaperne. Ailin og Lasse hadde årets første tur, og vi var 6 oppmøtte.Olaf, Wind 585
Far og sønn Isaksen, Lasse og Lars
Padlejenta våres, Ailin
Hans Magne "Hansi", CD Storm

Artig med flere på tur, og erfaringsgrunnlaget er vidt forskjellig. Olaf er inne i sin andre kajakkperiode, og har padlet mye tidligere. Vi andre er jo egentlig ganske ferske, og Nordkaperne er en padlegruppe i startfasen.

Kursing, NPL-tur på meg og Lars, padletreff og bassengtrening. Alt dette er ting som er på gang, og i løpet av sommeren har vi vår egen klubbhytte.

De to sesongdebutantene klarte seg fint, selv om det var litt mer vind og sjø enn beregnet. Ailin ser ut som hun aldri har gjort annet enn å padle kajakk, og Lasse holder på å justere seg inn i nybåten. Tror han finner ut av den ganske kjapt.

Lasse og Lars

4 kommentarer:

 1. Du må ta bilete av heile Exploreren din! Vil gjerne sjå korleis den ser ut. Kva som gjorde at du gjekk frå Romany til Explorer?

  Elles fine bilete og artig tekst!

  SvarSlett
 2. Hei, Odin! Klikk på linken "bilder/photos", så finner du kanskje det du er ute etter:-) Jeg følte at Explorer var mer passende til meg. Veier nesten 100kg:-/

  SvarSlett
 3. Fin kajakk! Komponerte du fargekombinasjonen sjølv?

  SvarSlett
 4. Takk for det! Lekte med "colour chooser" på Ndk sin hjemmeside, så ble den sånn:-) Artig med egne farger!

  SvarSlett