Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

lørdag 21. mai 2011

Dagen derpå.....

I går var jeg ute og feiret at det var fredag. Av og til blir jeg enormt sliten av sånne store anledninger, og jeg har sett dagen i dag passere fra sofaen. Litt utpå ettermiddagen begynte hjertet å slå igjen, og jeg fant ut at en luftetur i kajakken var god medisin.

Nyskøyta "Odin"

Utenfor bølgebryteren ligger en svær russer med maskintrøbbel. Den har vært her en stund, og gutta ombord begynner nok å kjede seg. Det var imidlertid en blid gjeng som sto og fisket utfor rekka når jeg passerte. De roper på russisk, og jeg svarer på norsk. Fungerer helt fint.


3 av gutta på "Boris Syromyatnikov"

Jeg padlet til Nordvågen i rolig tempo, og brukte tid på å utforske fjæra. Skikkelig godvær i kveld, og turen ble akkurat så fin som jeg forestilte meg. Kajakk hjelper mot alt...

Nordvågen

Klubbskjæran

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar