Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

tirsdag 8. mars 2011

Skipsfjordneset på Kvinnedagen.

8.mars er som kjent en viktig dag for verdens kvinner. Den er ikke mindre viktig for meg og Lars, og vi valgte å markere med å padle oss en tur. Med en padletur unngikk vi på en effektiv måte å være til sjenanse for kvinnene som jo sikkert hadde et tettpakket program i dag.

Uansett; turen gikk ut fra Østerelva i solskinn og medvind (man får som man fortjener).

The beach

Jeg prøver å fokusere på padleteknikken min, og ser frem til teknikkurset i slutten av mai. Etter at NPL-turen er bestemt har det plutselig blitt mer interessant å padle riktig og rasjonelt. Jeg ser for meg en hoderystende og gråtkvalt Alf, når jeg veiver i gang Bentshaften på første kursdag.

Skipsfjorden

Det var virkelig en fin dag å være på sjøen, og vi kurset over Skipsfjorden, mot Gressholmen, Finnvika og Skipsfjordneset.


Ytterst på Skipsfjorneset satt ørna og speidet. Siden jeg er så liten og lett, fant vi det tryggest å returnere mot Østerelva før den oppdaget meg. Det ble en liten treningsøkt i motvinden, men det trengs sikkert.

4 kommentarer:

  1. Då er vi to! Prøvar også å vere bevisst framdriftstaka mine. Har nok slurva ein del med dei tidlegare. Viktig å padle riktig!

    SvarSlett
  2. Ja, lange padledager kan bli lengre hvis man bare "løfter vann".

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett