Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

søndag 23. september 2012

Friluftslivets dag

Turlaget arrangerte "Friluftslivets dag" ved Skipsfjordvannet i dag, og jeg og Lars Eirik representerte Nordkaperne. Vårt bidrag var å la barna få seg en kajakktur i trygge omgivelser.


Det sto ikke på interessen fra de forskjellige kandidatene, og timene gikk fort. Uten velt. Jeg og Lars fikk satt noen ruller, og fikk merke at vi ikke har trent mest på akkurat dèt i år. Likevel, det ble bare èn bom for min del, mens Lars kom seg rundt på alle forsøk. Dette var første gang vi prøvde med grønlandsåre, men det er ikke stor forskjell.
Første gang i kajakk.
 
Lars Abrahamsen var gryteansvarlig
 
Fjordomseiling med RS UNG
 
 
Et bra tiltak av Heidi, Gretha, og de andre i turlaget! Artig for ungan, som det heter.
 
 

2 kommentarer: