Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

onsdag 5. september 2012

På tur igjen!

Da er Lars og jeg på tur igjen. Norge på langs. Heldigvis bare på tv denne gangen, men det er rart å sitte hjemme i godstolen og se på. Fine bilder på Tv3 fra starten på Helgelandskysten. Tekstingen er noe for seg selv: Lars kommer ut av teltet og ser sjøen som går hvit. "Det va som fan!" Teksting: "Har du sett!" Kanskje bedre å IKKE tekste alt?

Utsikt fra teltåpninga, Lamholmen, Helgeland

Det var et artig innslag i hverdagen (for det blir hverdager på en 12 ukers tur) å ha Mediasirkus på slep. Vi fikk et lite innblikk i tv-produksjon, og vi fikk noen å prate med!

Etter hjemkomsten har det vært lite rom for padleturer, og kajakken har vært urørt. Et par fine seilturer har det blitt, og det er jo greit med litt avveksling. Marie var med på en av dem, og det er artig å se at hun også trives på sjøen. Smilet ble bredest når vi sjøsatte gummibåten....
 

Turlysta er ikke borte, men nå er det jakttid! Kajakken får hvile litt til.....

2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Hei!
    Flott og informativ blogg.

    Er du innom stor-Tromsø noen gang?

    SvarSlett