Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

søndag 22. januar 2012

Kajakk er noe orntli' dritt........

......tenkte jeg når klokka ringte i dag kl 10:00. Men jeg vet at det går bedre etter en kopp kaffe, og i dag hadde jeg en avtale med Lars, en Explorer, og den lille grønlandsflisa som Lars insisterer på å kalle en kajakk. Altså opp klokka 10:01.

-2 grader og stille på havet. Dagslyset varer i noen timer nå, og i dag skulle vi i teorien kunne se sola igjen. Det ble med teorien, men det går utvilsomt rette veien.

Etter litt "sæming" (nord-norsk for å bevege seg i sirup), var vi på sjøen kl 12:00 presis. Det ble en tur ut til Skibsfjordneset for å hilse på ørna og fjærplytten. Man fikk også hilse på noen muskler som har ligget i dvale i vinter.

Timing og teknikk er ikke heelt der det var i sommer. Etter noen dårlige manøvre ble vi enige om at havet ikke fungerte helt som det skulle i dag, og det er det ingenting å gjøre med.

Noen har dessuten rotet bort laderen til kameraet mitt, så det blir bilder fra arkivet i dag. Lars har noen ferske bilder på "Friluftsglede". 2012-sesongen er nu åpnet!

Skibsfjorden i helt andre værforhold enn i dag......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar