Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

mandag 9. januar 2012

Kjølforsterkning på Artisan

Alfa Fritid har tatt inn en ny type kjølforsterkning, en slags tape som skal påføres ved hjelp av varmepistol. 12m ble bestilt til Nordkapp.

Origoen til Lars ble ferdig i går, og i dag var det Artisanen som skulle til styling. I motsetning til andre typer kjølstriper, er denne så enkel å legge at selv far kan klare det: Vask området der den skal legges, klistre på, og bruk varmepistol for å forme den helt perfekt.

OBS! Som Alf påpekte: Husk å skjære ut hullet til senkekjølen, ellers vil den ikke virke etterpå! Alf har dessverre ikke alltid troen på oss her nord.....

Tapen virker veldig hard og slitesterk, så hvis limet gjør jobben blir dette en suksess. Dessuten ser det veldig pent ut, og det er ingen grunn til å bale en hel helg med diverse løsemidler og duk. Tapen koster pr. meter, så hvis du har en kajakk som er 1 meter lang, blir dette kjempebillig. Det ble ikke så dyrt for oss heller.

Helt knæsj, altså....1 kommentar:

  1. Dere kom oss i forkjøpet. Vi har bestillt metervis her i øst også. Forhåpentligvis mindre garasjearbeid etter dette.

    SvarSlett