Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

lørdag 12. februar 2011

No livnar det i lundar.........

Årets første tur i kajakk er endelig unnagjort. Den satt langt inne, da vårherre har fått tak i turnusen min. Han peiser som regel på med skitvær straks jeg har fri. I dag hadde han forsovet seg, og jeg og Lars kunne sjøsette på Sarnes.

Sarnes

-4, 5m/s og stort sett sol. Det må man kunne si er godkjent. Mens andre beveget seg mot Nordvågen og alpinsenteret, lå jeg og Isaksen utenfor Altsula og vaket i hver sin kajakk. Helt greit det.


Øverst: Altsula
Nederst: En lue, med Lars inni.


Vi fant ut at vi kunne padle tilbake til Honningsvåg, for så å hente bilen etterpå. Det ble en rundtur i havna før vi landet hos Lars. Det sto en forvirret matros ombord i en supplybåt da vi rundet det siste kaihjørnet. Han hang over ripa vi akkurat hadde passert, og lurte antakelig på hvorfor han hørte stemmer i hodet sitt.


Mot Honningsvåg

Det var godt å komme i padlemodus igjen. Det tar nok ikke helt av ennå, men det går utvilsomt mot lysere tider.


Diskusjonen gikk omtrent slik: "Der e Hurtigruta! Kas båt e det? Det står jo på sia....vent litt....Finnm.....Finnmark? Nei....Nord...Det e nokka med Nord!Nordkapp? Nord-Norge?

Til orientering: Det står "Hurtigruten".........

1 kommentar:

  1. Fin tur var det og flere blir det.
    Og lese... ja det skal jeg lære meg,
    vær du sikker.

    SvarSlett