Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

tirsdag 2. november 2010

Svalbard 2011.

Sommerferien 2011 er nå bestemt. Det blir en 3-ukers seilas til Svalbard i "Carpe Diem", en Bavaria 44. Det er min far som er eier og skipper, og vi har snakket om denne turen i et par år nå.
Når han og fruen, Anne-Lise, planlegger noe, blir det som regel gjennomført også.

Med et mannskap på tilsammen 5 personer, skal vi starte fra Tromsø i midten av juli. Man beregner 3-4 døgns seilas før man er framme. Vi legger turen innom Bjørnøya også.

Kajakk på Svalbard? Det må ordnes! Det er jo sikkert ikke like storslått der oppe som her hjemme, men man kan jo gi det en sjanse:-)

Denne turen har potensiale, synes jeg!

3 kommentarer:

 1. Steike! Det var litt av en plan. En bra plan. God tur!

  SvarSlett
 2. Høres jo helt konge ut d !!
  er jo en kul ting å ha i "kajakk CV'n" d ;)

  SvarSlett
 3. Hvorfor ikke ta med deg en kajakk (f.eks. sammenleggbar) fra fastlandet.
  God tur, vi ses kanskje enten på Bjørnøya eller Svalbard

  SvarSlett