Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

onsdag 24. november 2010

Kamøyvær-Finnvika

Fint, kaldt vær i dag, og jeg og Lars Eirik bestemte oss for å padle. Vi gled ut fra Kamøyvær med sne på dekket og godt humør. Kursen ble lagt til Finnvika, ei lita vik ytterst i Skipsfjorden. Der står et lite naust som er fint å sitte inni og fintenke over en kopp kaffe........


Lars i Finnvika (Tatt i mars.)

Det var mye straum og rotsjø langsmed landet i dag, og to forholdsvis rustne herrer måtte konsentrere seg litt ekstra i begynnelsen av turen. Senkekjølen min var fastfrosset, så det var lite hjelp å få der. Etter en halvtime begynte vi å finne roen, og da var det bare å nyte Kamøyfjorden. Bortsett fra fiskebåtene langt utpå, en oter og to ørner, var vi ganske alene. Vinterpadling er jo til forveksling likt sommerpadling her oppe, så det er litt rart at alle pakker bort kajakkene i september?

Influensa-Hugo serverte kaffe når vi returnerte til Kamøyvær. Som betaling fikk han hele historien om den fine turen vår.


1 kommentar:

  1. Til forveksling likt - bortsett fra at man slipper at ting fryser fast om sommeren. :( Dritt det der. Kult naust.

    SvarSlett