Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

søndag 31. oktober 2010

Kamøya rundt.

Det er full vinter her oppe nå, og fjellrypejakt frister mindre og mindre. Da passer det bedre med padling. Lenge siden sist, og jeg og Hugo ble enige om at vi MÅTTE knø oss ut i løpet av helga. Oppmøte i Kamøyvær kl 1200. Der hadde Hugo ominnredet kjøkkenet til jul.


Hugo er singel. Rart, det der....

Fint vær på sjøen i dag! Litt bølger og tungsjø, men ikke mer enn det må være. Hugo padlet en CD Squall i dag, og var litt "jiggy" når vi traff på brottsjøene rundt Snaget.


Hugo.

Ute på Snaget er det en liten glipe man kan padle gjennom på flosjø, og når sjøen er rolig. Det var ikke flosjø eller rolig, men vi prøvde likevel:-) Utrolig barnslig.....
Ingenting er så forfriskende for en kajakkeier som lyden av glassfiber som skraper mot stein. Men vi kom gjennom, og det var jo utrolig viktig for oss. To ganger, til og med.Godt å være på sjøen igjen, og kajakksesongen varer hele året!

1 kommentar:

  1. Hær sett man hjæmme på bærget- da e det ingen som vil ut å padle men prøv å reis bort.... da vet du- da skal det padles.:-)))

    SvarSlett