Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

mandag 29. mars 2010

Min aller første tur i kajakk.

15.mai 2009 dro jeg på overnattingstur sammen med Robert og Ole Håvard. Vi startet fra Skarsvåg, og jeg var rimelig shaky de første hundre meterne. I Ronny Lyders Orca fikk jeg prøve meg som havpadler. Etter en times tid landet vi i Lille Skarsvåg.


Der fyrte vi i gang et stort rekvedbål, og stekte Entrecòte i folie. Før, under og etter maten ble det konsumert diverse flytende remedier, så det var en lystig gjeng som camperte i fjæra. Ole Håvard skulle holde offisiell 17.mai-tale i Honningsvåg, og fra en stor stein i fjæra ble den prøveopplest foran et noe tvilsomt publikum.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar