Hei!

Velkommen til min kajakkblogg! Her legger jeg ut turbeskrivelser og bilder fra mine kajakkturer. Å padle havkajakk på 71' Nord gir meg en perfekt blanding av naturopplevelser og action! To måneder i året er sola helt fraværende, mens vi får betalt tilbake om sommeren med to måneders midnattsol. Med Barentshavet som nærmeste nabo er utfordringene mange. Vi gjør likevel vårt beste for å få kajakksesongen til å vare hele året! Som medlem av padlegruppa "Nordkaperne" håper jeg at flere får oppleve Nordkapp fra kajakken.

søndag 4. mars 2012

Våren har ikke ankommet Finnmark.....

Registrerer at Smaavoll priser våren i Rogaland:-) Tenkte jeg skulle legge ut bilder fra dagens fjelltur, for å vise hvor langt det er fra Rogaland til Finnmarkskysten. Mars er snømåned nr. 1 her oppe, og vinteren er i ferd med å ta skikkelig tak. Kuling var det også i dag.

På vei til fjells


Nei, det ligner ikke på vår, men det er jo ganske fint likevel? Ikke lenge før jeg får oppleve våren i Rogaland i kajakk, og jeg tenker at det er fint med forskjeller.

1 kommentar:

  1. Ha ha, her trodde jeg at jeg skulle få se noen vinterpadlebilder men nei. :) Vinter ja - padling nei. Men fine bilder var det nå likevel!

    SvarSlett